Columbia Medellin Supremo Skatīt lielāku

COLUMBIA MEDELLIN SUPREMO

Jauns

Pateicoties Columbia Medellin Supremo kafijas biezam un bagātam aromātam, šī kafija ir populāra visā pasaulē.

KAFIJAS PUPIŅAS: 100% arabika

IZCELSMES VALSTS: Kolumbija

AROMĀTS/GARŠA: Salds aromāts, kas vijas ar tikko grieztu ciedru, riekstiem un maigu kakao.  Piesātināta, bieza garša ar patīkamu saldu skābuma noti. 

APSTRĀDES PROCESS: Kafijas pupiņas tiek audzētas 1,500 metrus virs jūras līmeņa. 

Vairāk informācijas

2,60 €

26,00 €
 /Kg
 -
0
%

Vairāk informācijas

Kafijas pagatavošana franču spiedkannā :

-          Franču spiedkannu sasildīt ar karstu ūdeni

-          Ieberiet traukā vidēja maluma kafiju un aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C

-          Ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes, tad nospiediet virzuli.

Kafijas pagatavošana tieši tasītē:

-          Ieberiet tasītē vidēja maluma kafijuun aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C

-          Apmaisiet kafiju un ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes

-          Neļaujiet kafijai atdzist, jo augsta tā kļūst rūgta.

Turku kafijas pagatavošana:

-          Turku ibrikā ielejiet aukstu ūdeni un pievienojiet nedaudz cukura.

-          Ieberiet traukā smalka maluma kafiju

-          Karsējiet ibriku, līdz kafija uzputo. Noņemiet no sildvirsmas ibriku, lai kafija nosēžas. Atkārojiet šīs darbības 3-4 reizes.

-          Atcerieties! Turku kafijai neizmanto rupja maluma kafiju.

Kafijas pagatavošana katliņā:

-          Ielejiet katliņā ūdeni un ieberiet rupja maluma kafiju

-          Kārtīgi apmaisiet kafiju, karsējiet to līdz tā uzburbuļo. Nedrīkst uzvārīt kafiju

-          Atcerieties! Kafiju nedrīkst likt verdošā ūdenī un nedrīkst to vārīt!

Kafijas pagatavošana espresso aparātā:

-          Espresso aparātā ieberiet veselas kafijas pupiņas

-          Vienam espresso izmantojiet 6-7g kafijas pupiņas

-          Tālāk rīkojaties saskaņā ar automata ražotāja ieteikumiem.