Jauns
Sastāvs: Grauzdētas kafijas pupiņas, aromatizētāji.
Šis produkts vairs nav pieejams
Datums, kad prece būs pieejama:
Bavārijas šokolāde
Sastāvs: Grauzdētas kafijas pupiņas, aromatizētāji.
Saņēmējs :
* Obligāti lauki
vai Atsaukt
Kafijas pagatavošana franču spiedkannā :
- Franču spiedkannu sasildīt ar karstu ūdeni
- Ieberiet traukā vidēja maluma kafiju un aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C
- Ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes, tad nospiediet virzuli.
Kafijas pagatavošana tieši tasītē:
- Ieberiet tasītē vidēja maluma kafijuun aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C
- Apmaisiet kafiju un ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes
- Neļaujiet kafijai atdzist, jo augsta tā kļūst rūgta.
Turku kafijas pagatavošana:
- Turku ibrikā ielejiet aukstu ūdeni un pievienojiet nedaudz cukura.
- Ieberiet traukā smalka maluma kafiju
- Karsējiet ibriku, līdz kafija uzputo. Noņemiet no sildvirsmas ibriku, lai kafija nosēžas. Atkārojiet šīs darbības 3-4 reizes.
- Atcerieties! Turku kafijai neizmanto rupja maluma kafiju.
Kafijas pagatavošana katliņā:
- Ielejiet katliņā ūdeni un ieberiet rupja maluma kafiju
- Kārtīgi apmaisiet kafiju, karsējiet to līdz tā uzburbuļo. Nedrīkst uzvārīt kafiju
- Atcerieties! Kafiju nedrīkst likt verdošā ūdenī un nedrīkst to vārīt!
Kafijas pagatavošana espresso aparātā:
- Espresso aparātā ieberiet veselas kafijas pupiņas
- Vienam espresso izmantojiet 6-7g kafijas pupiņas
- Tālāk rīkojaties saskaņā ar automata ražotāja ieteikumiem.