Jauns
Intensīvais Amaretto garšas kafijas aromāts atgādina izslavēto Itālijas liķiera garšu, kuram nevar pretoties.
Uzplaukstošs aprikožu un mandeļu saldums, bagātīgs aromāts.
Šis produkts vairs nav pieejams
Datums, kad prece būs pieejama:
Amaretto
Intensīvais Amaretto garšas kafijas aromāts atgādina izslavēto Itālijas liķiera garšu, kuram nevar pretoties.
Uzplaukstošs aprikožu un mandeļu saldums, bagātīgs aromāts.
Saņēmējs :
* Obligāti lauki
vai Atsaukt
Kafijas pagatavošana franču spiedkannā :
- Franču spiedkannu sasildīt ar karstu ūdeni
- Ieberiet traukā vidēja maluma kafiju un aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C
- Ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes, tad nospiediet virzuli.
Kafijas pagatavošana tieši tasītē:
- Ieberiet tasītē vidēja maluma kafijuun aplejiet ar karstu ūdeni92–96 °C
- Apmaisiet kafiju un ļaujiet kafijai ievilkties apmēram 3-5 minūtes
- Neļaujiet kafijai atdzist, jo augsta tā kļūst rūgta.
Turku kafijas pagatavošana:
- Turku ibrikā ielejiet aukstu ūdeni un pievienojiet nedaudz cukura.
- Ieberiet traukā smalka maluma kafiju
- Karsējiet ibriku, līdz kafija uzputo. Noņemiet no sildvirsmas ibriku, lai kafija nosēžas. Atkārojiet šīs darbības 3-4 reizes.
- Atcerieties! Turku kafijai neizmanto rupja maluma kafiju.
Kafijas pagatavošana katliņā:
- Ielejiet katliņā ūdeni un ieberiet rupja maluma kafiju
- Kārtīgi apmaisiet kafiju, karsējiet to līdz tā uzburbuļo. Nedrīkst uzvārīt kafiju
- Atcerieties! Kafiju nedrīkst likt verdošā ūdenī un nedrīkst to vārīt!
Kafijas pagatavošana espresso aparātā:
- Espresso aparātā ieberiet veselas kafijas pupiņas
- Vienam espresso izmantojiet 6-7g kafijas pupiņas
- Tālāk rīkojaties saskaņā ar automata ražotāja ieteikumiem.