Meklēt
Sāli iegūst Himalaju kalnos. Pirms 300 miljoniem gadu šajā vietā atradās okeāna dibens. Pēc tam, grandiozu ģeoloģisku izmaiņu rezultātā, okeāna dibens pacēlās un gigantiska spiediena rezultātā, sāls, kas nokļuva uz Zemes, uzsūca sevī apkārt esošo elementu īpašības, un tika pakļauta iekšējai transformācijai, kas to padarīja absolūti unikālu. Tā sastāv no...
Sāli iegūst Himalaju kalnos. Pirms 300 miljoniem gadu šajā vietā atradās okeāna dibens. Pēc tam, grandiozu ģeoloģisku izmaiņu rezultātā, okeāna dibens pacēlās un gigantiska spiediena rezultātā, sāls, kas nokļuva uz Zemes, uzsūca sevī apkārt esošo elementu īpašības, un tika pakļauta iekšējai transformācijai, kas to padarīja absolūti unikālu. Tā sastāv no...
Sastāvdaļas: agaves sīrups no bioloģiskām lauksaimniecībām. 100g produkta satur: enerģētiskā vērtība 1293kj/308kcal, tauki 0g, no tiem piesātinātās taukskābes 0g, olbaltumvielas 0g, ogļhidrāti 77,2g, no tiem cukuri 77,2g, sāls 0g. Ražots: Spānija